Μετά από αρκετά χρόνια άσκησης ατομικά του οδοντιατρικού επαγγέλματος, το 2012 ιδρύθηκε το καινούργιο  οδοντιατρείο μας, με τον τίτλο “DENTALL” στην κεντρική πλατεία της Λαμπρινής (ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ) επί της οδού Ωρωπού 64 και Τράλλεων στο 2ο όροφο

Οι συνεργάτες μου κι εγώ επιδιώξαμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο καινούργιο, άνετο, με σύγχρονες παροχές και υποδομές, μοντέρνο που θα μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένη οδοντιατρική φροντίδα σε μικρούς και μεγάλους.

Έτσι, στον χώρο μας συνεργάζονται δύο γενικοί οδοντίατροι, ένας παιδοδοντίατρος, ένας ορθοδοντικός, ενδοδοντιστής, περιοδοντολόγος και γναθοχειρουργός, ενώ λειτουργεί τμήμα ενημέρωσης αθλητών σε σχέση με τη στοματική τους υγεία και την προστασία τους από τραυματισμούς στη στοματική κοιλότητα.

Προσπαθήσαμε να οργανώσουμε το χώρο μας έτσι ώστε να υπάρχει η αρτιότερη φροντίδα σε συνθήκες απολύμανσης και αποστείρωσης εφάμιλλες ενός σωστού κέντρου, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία.

Οργανώνουμε τις επισκέψεις με επαγγελματική ευσυνειδησία και προσπάθεια για την ταχύτερη εξυπηρέτηση. Μπορείτε να γραφτείτε στην ενημέρωση του ιατρείου μας με ένα email ώστε να ενημερώνεστε για τα νέα μας αλλά και να σας ειδοποιούμε έγκαιρα για την επόμενη επίσκεψή σας. Ενημερώνουμε ηλεκτρονικά το ιστορικό σας ώστε να μπορείτε να δείτε τι εργασίες έχετε πραγματοποιήσει και σε ποιες ημερομηνίες.

Φροντίζουμε και για την ευχάριστη παραμονή των μικρών μας ασθενών καθώς στο δημιουργήσαμε ένα πρωτότυπο play room με  παιχνιδομηχανές και προσομοιωτή αγωνιστικού αυτοκινήτου για χρήση των παιδιών, αλλά και των μεγαλύτερων «παιδιών».
Προσπαθήσαμε αρκετά ώστε παρά τα αυξημένα κόστη των υπηρεσιών, του προσωπικού και των υλικών μας, να κρατήσουμε τις τιμές μας στα πολύ λογικά επίπεδα που γνωρίζετε.

Πάντα με ευγένεια και κατανόηση θα ακούσουμε το πρόβλημά σας και μαζί θα βρούμε την κατάλληλη λύση για εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας.»

Για το οδοντιατρείο “DENTALL”

ο επιστημονικά υπεύθυνος

Γιάννης Τράπαλης